Starters

Gebruik onze ervaring voor jouw eerste baan

Juist in de huidige arbeidsmarkt is er behoefte aan jonge, hoogopgeleide hbo'ers en wo'ers met een agrarische, groene, technische of foodgerelateerde opleiding. Hoor jij bij die groep? Dan biedt Aeres Agree je een uitgebreid netwerk van interessante bedrijven om bij te werken. Onze consultants kunnen je precies vertellen wat je carrièrekansen zijn.

Specialist met een landelijk netwerk
Aeres Agree heeft een jarenlange ervaring als landelijk werving- , selectie- en payrollspecialist. Daardoor kennen we de arbeidsmarkt op ons duimpje. Bovendien komen al onze consultants uit de sector, waardoor jouw specialisme ons specialisme is. Zo weten we vakmanschap en talent te onderscheiden én te binden aan onze opdrachtgevers. Natuurlijke ervaring noemen we dat.

Wil je weten wat Aeres Agree voor jou kan betekenen?
Dan gaan we graag met je in gesprek. Je bent van harte welkom op een van de vestigingen van Aeres Agree. Deze zitten allemaal in of vlakbij de agrarische hogescholen en de Wageningen Universiteit. Kijk bij contact voor de gegevens.

Meteen inschrijven?
Vul dan het inschrijfformulier in. Na ontvangst neemt onze consultant zo snel mogelijk contact met je op. Of vraag eerst de gratis jobscan aan. Deze test geeft meer inzicht in jouw drijfveren en competenties.

"Intelligence without ambition is a bird without wings"
- Salvador Dali-

Payroll laat ondernemers ondernemen

Payroll
Onze opdrachtgevers:
Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?