NEN 4400-1

Aeres Agree is NEN 4400-1 gecertificeerd

Sinds 2007 is er 1 onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en voor (onder)aannemers van werk: de NEN 4400-1 van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Gecertificeerde bedrijven zijn gecontroleerd op de juiste afdrachten van belastingen en sociale premies. Ook is gecontroleerd of de identiteit van de werknemers door het bedrijf is vastgesteld en of deze werknemers tijdens de arbeidsperiode gerechtigd waren om te werken in Nederland.

Bedrijven die voldoen aan de norm, staan in het register van de SNA. U kunt deze raadplegen om te kijken of u te maken heeft met een betrouwbare partner die voldoet aan de eisen van NEN 4400. Een actueel overzicht van de geregistreerde ondernemingen staat op www.normeringarbeid.nl. Vanzelfsprekend vindt u Aeres Agree terug in dit register. Aeres Agree wordt jaarlijks gescreend voor deze norm door CROP Certificering.

Kom ook meer te weten over:

Payroll laat ondernemers ondernemen

Payroll
Onze opdrachtgevers:
Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?