Vraag een payroll offerte aan

Als werkgever heeft u vele verplichtingen en verantwoordelijkheden. Salarisadministratie, contractbeheer en al die andere formele zaken rondom het werkgeverschap: ze kosten u veel tijd, die u liever in uw kernactiviteit wilt steken. Aeres Agree Payroll bevrijdt u graag van deze taken. Dankzij onze scherpe tarieven bespaart u bovendien op de loonkosten. Payroll kan ingezet worden op elk moment en voor elke duur. En belangrijker nog: voor een laag tarief. Ons tarief is nagenoeg gelijk aan uw eigen loonsom. We garanderen u een besparing die kan oplopen tot 30 procent van de flexkosten.  Daarnaast kunt u bij Aeres Agree Payroll rekenen op optimale flexibiliteit en ontzorging.

Offerte op maat
Onze tarieven zijn gebaseerd op het bruto-uurloon van uw medewerker. Met dit bruto-uurloon en het aantal werkuren per week kunnen wij voor u een offerte maken. Omdat we maatwerk leveren is een persoonlijk gesprek altijd onderdeel van onze werkwijze. U kunt de offerte aanvragen via ons contactformulier.

Payroll laat ondernemers ondernemen

Payroll
Onze opdrachtgevers:
Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?