Talent voor groei
Talent voor groei
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Onze consultants komen uit de sector
  • Schakel tussen opleiding en arbeidsmarkt

Over Aeres Agree

Regisseur van duurzaam vakmanschap

 

Aeres Agree is dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofoodsector. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: wij zijn de strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein.

Altijd de beste mensen in huis
Aeres Agree heeft een groot landelijk netwerk en diepgaande, specialistische kennis. Al onze consultants komen uit de sector. Daardoor weten wij vakmanschap en talent te onderscheiden en te binden aan onze opdrachtgevers. Met onze diensten zorgen we ervoor dat u zich als opdrachtgever flexibel kunt bewegen in de markt en altijd de juiste capaciteit en kennis in huis heeft.

Duurzame inzetbaarheid als doel
Wij zijn de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt door als inhousepartner bij de hogescholen als eerste toegang te hebben tot talent. En door verder te gaan dan hen alleen te plaatsen. Zo bieden wij samen met onze partners coachingtrajecten aan om professionals verder te ontwikkelen. Want duurzame inzetbaarheid is ons doel.

Bouwen aan langdurige relaties
Wij streven dan ook naar een langdurige relatie met zowel onze professionals als onze opdrachtgevers. Dat past bij onze rol als regisseur van duurzaam vakmanschap. Vanuit vakmanschap leggen wij de basis voor een verantwoorde groei, levenslange inzetbaarheid en een gestage ontwikkeling van de groene sector. 

Yvonne de Jong, directeur: “Talenten aan een passende baan helpen in de sector, dat is waar wij voor staan. Duurzame inzetbaarheid is een actueel thema. Wij vinden het belangrijk dat we onze professionals de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen, ook tijdens het werk. Wij willen bijdragen aan het vinden, binden en boeien van talenten voor de sector. Hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers snel van vakspecialisten voorzien en bieden bovendien flexibiliteit.”

Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?