Aeres Agree

Als werkgever in de agrofoodsector zijn uw werknemers uw grootste kapitaal. Daarom wilt u de beste professionals binnenhalen én aan uw bedrijf blijven binden. Aeres Agree helpt u daar graag bij. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: wij zijn de strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein.

Duurzame inzetbaarheid
Aeres Agree is meer dan een arbeidsbemiddelaar. Wij zijn regisseur van arbeid. We zien de arbeidsmarkt niet als een gegeven, maar geloven in de maakbaarheid van de markt en spelen daar graag een rol in. Wij zijn de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt door als inhousepartner bij de hogescholen direct contact te hebben met nieuw talent. Dit talent bemiddelen wij, coachen wij en helpen wij om zich verder te ontwikkelen. Met als doel duurzame inzetbaarheid.

Onze diensten
Aeres Agree biedt de volgende diensten:

Bij al deze diensten streven we naar een langdurige relatie met zowel onze professionals als onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd?
Onze consultants denken graag met u mee over uw personele vraagstuk. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met een Aeres Agree-vestiging bij u in de buurt.

Aeres Agree is aangesloten bij de NBBU en is NEN 4400-1 gecertificeerd.

Payroll laat ondernemers ondernemen

Payroll
Onze opdrachtgevers:
Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?