Ben je zelfstandig ondernemer (zzp’er), dan is payrollen een uitkomst. Met payrollen combineer je de vrijheid van het werken voor verschillende opdrachtgevers, met de zekerheid van het werken in loondienst. Zo weet je zeker dat alles voor de fiscus goed is geregeld. En bovendien brengt het minder persoonlijke risico's met zich mee.

Praktische combinatie
Als je werkt via Aeres Agree Payroll, nemen wij je een hoop rompslomp uit handen. Zo hoef je je niet druk te maken over de facturatie aan je opdrachtgever en het afdragen van sociale premies en belasting. We maken je loon eens per vier weken over; de loonspecificatie krijg je gemaild. En ben je ziek, dan heb je recht op doorbetaling. Hiermee is payrollen ook voor jou een praktische oplossing, waarbij je je vrijheid als zelfstandige behoudt. Wil je weten wat payrolling precies voor jouw financiële situatie betekent, dan rekenen we dat graag voor je door. Neem daarvoor contact op met een van onze vestigingen.

Payroll laat ondernemers ondernemen

Payroll
Onze opdrachtgevers:
Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?