Talent voor groei
Op zoek naar personeel?
  • Regionale focus met landelijke dekking en netwerk
  • Compleet aanbod dienstenpakket onder één dak
  • In-house partner bij de hogescholen

Aeres Agree

Als werkgever in de agrofoodsector zijn uw werknemers uw grootste kapitaal. Daarom wilt u de beste professionals binnenhalen én aan uw bedrijf blijven binden. Aeres Agree helpt u daar graag bij. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: wij zijn de strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein.

Duurzame inzetbaarheid

Aeres Agree is meer dan een arbeidsbemiddelaar. Wij zijn regisseur van arbeid. We zien de arbeidsmarkt niet als een gegeven, maar geloven in de maakbaarheid van de markt en spelen daar graag een rol in. Wij zijn de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt door als inhousepartner bij de hogescholen direct contact te hebben met nieuw talent. Dit talent bemiddelen wij, coachen wij en helpen wij om zich verder te ontwikkelen. Met als doel duurzame inzetbaarheid.

Onze diensten

Aeres Agree biedt de volgende diensten:

  • Werving & Selectie
  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrolling

Bij al deze diensten streven we naar een langdurige relatie met zowel onze professionals als onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd?

Onze consultants denken graag met u mee over uw personele vraagstuk. Maak daarom een afspraak voor een goed gesprek. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met een Aeres Agree-vestiging bij u in de buurt.

Aeres Agree is aangesloten bij de NBBU en is NEN 4400- 1 gecertificeerd.

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR
Twitter
Recente nieuwsartikelen
13-02-2019
HortiContact GO 2019 Volgende week zijn wij 3 dagen aanwezig op de "HortiContact GO 2019" in de evenementenhal van Gorinchem. Je kunt ons gedurende deze dagen bezoeken bij standnummer I109 en uiteraard in gesprek gaan met een van onze consultants over jouw carrière! Tot dan! ...
30-01-2019
De 1e aflevering van Binnen Kijken Bij... DIt keer zijn we bij Fruity Line. Klik hier om deze aflevering te kijken.   ...
29-01-2019
Interview Werner van Sprang Werner van Sprangsupply chain manager bij Marginpar ‘Wees eerlijk en kritisch over jezelf’ Kwaliteit en logistiek. Dat zijn kernwoorden voor Werner van Sprang (29), supply chain manager bij Marginpar, kweker van snijbloemen. Vanaf de oogst in Afrika tot aan binnenkomst in Aalsmeer is hij betrokken bij ...
Alle nieuwsberichten
Werner van Sprang

‘Wees eerlijk en kritisch over jezelf’

Kwaliteit en logistiek. Dat zijn kernwoorden voor Werner van Sprang (29), supply chain manager bij Marginpar, kweker van snijbloemen. Vanaf de oogst in Afrika tot aan binnenkomst in Aalsmeer is hij betrokken bij de kwaliteit van de bloemen. Als er stroomuitval is in Ethiopië heeft dat meteen gevolgen voor de kwaliteit. En zoiets gebeurt niet zelden. ,,De bloemen kunnen dan een tijd niet worden gekoeld, waardoor ze al wat warmer bij ons binnenkomen en de doorrijping van de bloem verder is”, vertelt Werner. ,,Dat kan gevolgen hebben voor de prijs, of voor de verkooproute.”
Lees hier de ervaring van Werner van Sprang
Gerrard Meihuizen

“Het kwaliteitshandboek is niet langer het feestje van de kwaliteitsdienst.”

Elke 45 minuten wordt bij het bedrijf Aviko-Rixona in het Groningse Warffum een vrachtwagen vol aardappelen gelost. Dat leidt tot zo’n 350.000 ton verwerkte aardappelen per jaar. Gerrard Meihuizen werd er vorig jaar aangenomen om de kwaliteit naar een hoger plan te brengen.
Meihuizen heeft veel ervaring in de levensmiddelentechnologie en heeft zich gespecialiseerd in kwaliteitsverbetering. Hij studeerde biotechnologie en levensmiddelentechnologie aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden en werkte onder meer bij Ten Kate Vetten en Eiwitten BV in Ter Apelkanaal en bij Continental Candy Industry (CCI) in Drachten.
Lees hier de ervaring van Gerrard Meihuizen

 

Mark Schermer

Head of Marketing Flowers Europe bij Syngenta

‘Andere culturen vergroten je blikveld’

Twee dagen per week zit Mark Schermer (42) in Duitsland; twee dagen in Enkhuizen, en geregeld komt hij voor zijn nieuwe job in de VS, Scandinavië en Zuid-Europa. Aan diversiteit geen gebrek, als Head of Marketing Europe bij het internationale bedrijf Syngenta. Het concern met ruim 28.000
medewerkers in meer dan negentig landen heeft één gezamenlijk doel: Bringing plant potential to life. Kernactiviteit van Syngenta is het ontwikkelen van (nieuwe) zaden en gewasbeschermingsmiddelen om daarmee telers te helpen hun opbrengsten en productiviteit te verhogen. 
Lees hier de ervaring van Mark Schermer

 

Josien Dikken

‘Veel kennis en gedrevenheid bij Exlan’

De melkveehouderij kent weinig geheimen voor Josien Dikken (24). Geboren en getogen op het veehouderijbedrijf van haar ouders is ze sinds jaar en dag nauw betrokken bij de sector. De keuze voor een baan binnen deze sector stond hierdoor al vroeg vast.
Na het Groenhorst College in Emmeloord studeerde Josien aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden, met als specialisatie Melkveehouderij. Ze bleef na haar studie werken bij haar laatste stagebedrijf, Farmservice Herman de Haan in Genemuiden. ,,Dat was een mooie opstap, maar ik kon er niet verder groeien”, vertelt ze.

Lees hier de ervaring van Josien Dikken

Patrick Vonk

,,Als je een team bent, haal je het beste in elkaar naar boven.”

De bakkerswereld kent geen geheimen voor Patrick Vonk (34) uit het Brabantse Sint Anthonis. Hij groeide er in op en schoolde zich tot All round Brood en Banketbakker en Manager Bakkersbedrijf aan de Vakschool Wageningen. In 2006 ging hij aan de slag bij Koninklijke Peijnenburg, producent van ontbijtkoeken. Vervolgens was Patrick een paar jaar bakker bij twee ambachtelijke bakkerijen, waarna hij terugkwam bij Peijnenburg. Dit keer als coördinator van de bakkerij. ,,Ik heb het hier altijd prima naar mijn zin gehad”, vertelt Patrick. ,,Toen ik op een gegeven moment niet meer hogerop kon, dacht ik: misschien wordt het tijd om verder te kijken.”

Lees hier de ervaring van Patrick Vonk

Koen Verseveldt

‘Als ik er geen lol aan beleef, haak ik snel af’ 

Hij is niet iemand met doorsnee hobby’s, die genoegen neemt met de middenmoot of voor de makkelijke weg gaat. Nee, Koen Verseveldt (21) uit Tilburg doet alles voor de volle 150 procent. Hij maakte van een niet voor de hand liggende hobby in no-time een eigen bedrijfje en groeit van 12-jarig hulpje bij de Reddingsbrigade door naar teamleider en trainer op diverse stranden. 'Op mijn zestiende kocht ik op een rommelmarkt een paar oude mechanische horloges. In de loop der jaren heb ik mijzelf aangeleerd hoe ik deze antieke horloges kon repareren'.

 Lees de ervaring van Koen Verseveldt

Marije de Vries

Ik kon altijd bellen, het maakte niet uit wanneer.

‘Dat ik mijn eigen zaakjes mag regelen en veel contact heb met melkveehouders, zijn de leukste aspecten van mijn baan als aankomend allround vertegenwoordiger bij CRV. Ik kan al mijn energie kwijt in de adviserende gesprekken omtrent fokkerij. Precies hetgeen waar ik me tijdens mijn studie aan Van Hall Larenstein op heb gericht’, vertelt Marije de Vries uit Workum enthousiast.

Lees de ervaring van Marije de Vries

Marijn Weldam

‘Geweldig dat iemand nog echt de tijd voor je neemt’

Van chefkok in een hectische keuken naar ploegleider in een internationaal champignonbedrijf; Raakvlakken zijn er enigszins in voedsel en stressbestendigheid, wat meer in leiding geven, maar daarmee houden de overeenkomsten zo’n beetje wel op. ‘Met mijn opleiding en werkervaring lijkt dit in eerste instantie niet meteen een logische stap; toch komen er veel vaardigheden uit mijn loopbaan heel goed van pas’, licht Marijn Weldam (28) uit Den Bosch zijn nieuwe baan toe. Begin juli startte hij bij Prochamp in Velddriel als ploegleider in het productiebedrijf waar champignons worden geconserveerd.

Lees de ervaring van Marijn Weldam

Guido Slegers

Ik kan mijn creativiteit helemaal kwijt

Vlees. Valt er nog iets te vernieuwen en te ontwikkelen aan een product dat er altijd al is geweest? ‘Meer dan genoeg’, kan Guido Slegers (31) uit Almere inmiddels zeggen. ‘Maar voor mijn kennismaking met het vleesvak dacht ik nog; wat kun je daar nog aan ontwikkelen. Runderen en varkens zijn al sinds jaar en dag hetzelfde, nieuw vlees kun je niet meer uitvinden. Maar dat ligt toch even anders, want de mogelijkheden voor verbetering en vernieuwing blijken legio. Denk bijvoorbeeld aan smaak, functie, houdbaarheid, kleur en samenstelling. Daaruit is mijn enthousiasme voor vlees ontstaan.’

Lees de ervaring van Guido Slegers

Onze opdrachtgevers:
Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?