Talent voor groei
Op zoek naar personeel?
  • Regionale focus met landelijke dekking en netwerk
  • Compleet aanbod dienstenpakket onder één dak
  • In-house partner bij de hogescholen

Verklaringen en certificaten

Aeres Agree is NEN 4400-1 gecertificeerd

Sinds 2007 is er 1 onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en voor (onder)aannemers van werk: de NEN 4400-1 van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Gecertificeerde bedrijven zijn gecontroleerd op de juiste afdrachten van belastingen en sociale premies. Ook is gecontroleerd of de identiteit van de werknemers door het bedrijf is vastgesteld en of deze werknemers tijdens de arbeidsperiode gerechtigd waren om te werken in Nederland.

Bedrijven die voldoen aan de norm, staan in het register van de SNA. U kunt deze raadplegen via www.normeringarbeid.nl. Vanzelfsprekend vindt u Aeres Agree terug in dit register.

NBBU

Aeres Agree is lid van de NBBU

De NBBU is een brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Zij behartigen de belangen van ruim 1.200 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.

NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-keurmerk. Deze certificering is een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet- en regelgeving. Klik hier voor de meest recente versie van de NBBU cao.

Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?