Talent voor groei
Zoek je een baan?
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Onze consultants komen uit de sector
  • Schakel tussen opleiding en arbeidsmarkt

Wat doen we voor jou?

Aeres Agree: gesprekspartner voor jouw carrière.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de sectoren Agribusiness, Food of Groene Ruimte en Milieu? Dan ben je bij Aeres Agree aan het juiste adres. We bemiddelen je graag naar de baan die bij jou past. En daarnaast doen we nog veel meer.

Jouw ontwikkeling centraal
Vanaf het moment dat je de arbeidsmarkt betreedt, helpen we je graag om je optimaal en succesvol te ontwikkelen. Dat begint met een plaatsing bij een aantrekkelijke opdrachtgever. Daarna zorgen we er voor dat je als professional ‘lifetime employable’ bent en blijft.

Specialist 
Wij zijn specialist. We maken een duidelijke keuze in welke sectoren we actief willen zijn en investeren in onze kennis van die sectoren. Vanuit die basis hebben we een landelijk netwerk opgebouwd van opdrachtgevers waar jij aan de slag kunt. Ook onderhouden we samenwerkingsverbanden met verschillende partners op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. Samen met hen versterken we jouw carrière.

Starters

Gebruik onze ervaring voor jouw eerste baan
Er is op de arbeidsmarkt behoefte aan jonge HBO en WO afgestudeerden met een agrarische, groene, technische of food opleiding. Hoor jij bij die groep? Dan biedt Aeres Agree je een uitgebreid netwerk van interessante bedrijven om bij te werken. Onze consultants kunnen je precies vertellen wat je carrièrekansen zijn.

Specialist met een landelijk netwerk 
Aeres Agree heeft jarenlang ervaring als landelijk werving- , selectie- en payrollspecialist. We hebben dan ook een zeer goed beeld van de arbeidsmarkt. Bovendien komen al onze consultants uit de sector, waardoor jouw specialisme ons specialisme is. Zo weten we vakmanschap en talent te onderscheiden én te binden aan onze opdrachtgevers.

Wil je weten wat Aeres Agree voor jou kan betekenen?
We gaan graag met je in gesprek. Je bent van harte welkom op één van de vestigingen van Aeres Agree. Deze bevinden zich allemaal in of vlakbij de agrarische hogescholen en de Wageningen Universiteit. Je kunt contact opnemen met één van onze consultants.

Meteen inschrijven?
Vul dan het Inschrijfformulier in. Na ontvangst neemt één van onze consultants contact met je op.

Werkervaren

De volgende stap in je carrière
Het is tijd voor wat anders en je weet wat je wilt. Je bent een mid-career professional met vijf tot twintig jaar werkervaring. Je weet wat je specifieke expertises zijn, je kent jezelf en je kunt precies verwoorden in welke bedrijfscultuur en binnen welk speelveld je het best tot je recht komt. Je zoekt werk waarin je jezelf kunt bewijzen. Een baan waarmee je kunt groeien in je vak. Als specialist of als manager.

Herken jij je in dit profiel?
Je bent welkom voor een persoonlijk gesprek bij Aeres Agree. Wij ondersteunen graag ervaren professionals die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden.

Wat bieden we je?
Aeres Agree geeft advies over jouw volgende stap. Wat betekent zo’n stap voor je loopbaan? Wat levert een nieuwe werkplek aan inspiratie op? Samen met een consultant van Aeres Agree bespreek je je drijfveren, doelen en kansen op een volgende uitdaging.

Meteen inschrijven
Vul dan het Inschrijfformulier in. Aeres Agree geeft advies over jouw volgende stap. Wat betekent zo’n stap voor je loopbaan? Wat levert een nieuwe werkplek aan inspiratie op? Samen met een consultant van Aeres Agree bespreek je je drijfveren, doelen en kansen op een volgende uitdaging.

Talententest

Aeres Agree maakt gebruik van The Bridge Personality (persoonlijkheidstest). Dit is een betrouwbare en valide
test, waarmee je meer inzicht krijgt in je persoonlijkheid, je competenties en in welke omgeving je goed of juist
minder goed functioneert.

Al onze consultants zijn opgeleid om de testen af te nemen, de rapportages te interpreteren en te bespreken.
Ben je niet bij ons in procedure maar heb je wel interesse in The Bridge? Schrijf je dan in bij Aeres Agree en
geef aan dat je voor de test in aanmerking wilt komen. Wij nemen dan contact met je op. Ben je al
ingeschreven? Neem dan contact op met één van onze consultants.

Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?