Talent voor groei
Talent voor groei
  • Laat ondernemers ondernemen!
  • Ontzorgen dichtbij persoonlijk
  • Wel de lusten niet de lasten

Aeres Agree

Wat is payroll precies en wat betekent het voor mij wanneer ik aan de slag ga bij een opdrachtgever die hiervan gebruik maakt? Waar moet ik rekening mee houden en wat betekent het voor mij als medewerker? Terechte vragen waar je als payrollmedewerker graag antwoord op wil hebben.

Als de opdrachtgever een medewerker wil zetten op basis van payroll, dan wordt het juridisch werkgeverschap overgedragen aan de payrollorganisatie, Aeres Agree. Aeres Agree is verantwoordelijk is voor:

  • Het opstellen van volwaardige arbeidsovereenkomsten 
  • Het tijdig uitbetalen van je salaris
  • Reserveringen voor vakantiedagen en vakantiegeld
  • De juiste loonadministratie
  • Toepassen van de juiste CAO

Het juridisch werkgeverschap is overgedragen aan Aeres Agree, werk je wettelijk gezien dus voor Aeres Agree.

In de praktijk zult u weinig contact met Aeres Agree hebben. Aeres Agree blijft op afstand en regelt uw contractuele en financiële zaken. Tijdens een opdracht werkt u onder leiding van het bedrijf, deze houdt toezicht op het werk. Het bedrijf informeert u over de werktijden, huisregels en de veiligheidsregels. Dit geldt ook salarisonderhandelingen, beoordeling-, functioneringsgesprekken en arbeidsvoorwaardengesprekken. Deze zal je voeren met je leidinggevende bij het bedrijf. Samen met het bedrijf kunt u de werksituatie het beste beoordelen, en daarom zal Aeres Agree hier dan ook niet bij zijn. Wel is het zo dat de opdrachtgever Aeres Agree op de hoogte houdt van deze gesprekken.

Kijk goed naar wat een payrollorganisatie wel en niet voor je regelt en neem dit mee in je onderhandelingen met je leidinggevende. Aeres Agree is NEN-gecertificeerd is en is aangesloten bij de NBBU cao. Hierdoor ben je er zeker van dat alle financiële en wettelijke plichten in orde zijn.

Heb je vragen? Neem contact met ons op. We voorzien je graag van informatie of advies !

Werken via Aeres Agree Payroll

Als zelfstandige (ZZP)

Veel gestelde vragen

Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?