Talent voor groei
Talent voor groei
  • Laat ondernemers ondernemen
  • Ontzorgen dichtbij persoonlijk
  • Wel de lusten niet de lasten

Wat is Payroll

Betaling en cao

We betalen uw payrollmedewerkers één keer per vier weken uit. U krijgt dus ook vierwekelijks een factuur. Aeres Agree Payroll hanteert de cao van brancheorganisatie NBBU. Het uitgangspunt daarin is het zogenoemde loonverhoudingsvoorschrift. Dit betekent dat het loon en de vergoedingen die wij aan uw payrollkracht betalen, gelijk zijn aan het loon en de vergoedingen die u zou betalen als de medewerker direct bij u in dienst was. Een andere optie is om volgens uw eigen cao te

Hoe lang kunt u payrollen?

In totaal kan een medewerker vijf en een half jaar via een flexibele overeenkomst werken. Wij sluiten daarvoor met u een inleenovereenkomst af. Met de payrollkracht hebben wij een overeenkomst voor bepaalde tijd. Aangezien elk bedrijf anders is, vraagt iedere situatie om maatwerk. Met ons persoonlijke advies bent u verzekerd van de meest gunstige tariefstelling.

Wilt u ook een persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

Ziekterisico

Kiest u voor payrolling bij Aeres Agree Payroll, dan kunt u ook het ziekterisico aan ons uitbesteden. Wij nemen dan de kosten van het verzuim en alle bijbehorende administratieve verplichtingen over. Draagt u dit risico zelf? Dan betaalt u een lager payrolltarief. U draait dan wel zelf op voor de kosten als uw medewerker zich daadwerkelijk ziek meldt.
Om te weten wat het beste is voor u en uw bedrijf, geven we graag persoonlijk advies. Neem daarvoor contact met ons op of reageer via het contactformulier.

Gebruik onze G-rekening!

Heeft u (een deel van) uw personeel ondergebracht bij Aeres Agree Payroll? Dan zijn wij verantwoordelijk voor het betalen van de loonheffingen voor dit personeel. Natuurlijk betalen we deze correct en op tijd. Maar mochten we dat om welke reden dan ook toch niet doen, dan stelt de Belastingdienst u als opdrachtgever voor deze loonheffingen aansprakelijk. Wilt u die aansprakelijkheid beperken, dan kunt u gebruikmaken van onze g-rekening.

Wat is een G-rekening?

Een g-rekening is een geblokkeerde rekening die wij alleen kunnen gebruiken om betalingen te doen aan de Belastingdienst. Door de loonbelasting en sociale premies voor uw payrollmedewerkers op deze rekening te storten, kunt u er zeker van zijn dat wij deze belasting en premies aan de Belastingdienst betalen. Op uw factuur geven we duidelijk aan om welk bedrag het gaat. Op die manier garanderen we u dat u optimaal beschermd bent tegen aansprakelijkheidsrisico’s