Talent voor groei
Talent voor groei
  • Laat ondernemers ondernemen!
  • Ontzorgen dichtbij persoonlijk
  • Wel de lusten niet de lasten

Werken via Aeres Agree Payroll

Word je als werknemer ondergebracht bij Aeres Agree Payroll? Dan staan we graag voor je klaar. Onze werkwijze is servicegericht en proactief. Wij hechten aan persoonlijk contact en korte lijnen.

Hoe het werkt?

Aeres Agree is als juridisch werkgever verantwoordelijk voor o.a. de arbeidsovereenkomst en salarisuitbetaling. Als werknemer werk je onder leiding en toezicht van de opdrachtgever van Aeres Agree.

Payroll en salaris

Aeres Agree hanteert de cao van de brancheorganisatie NBBU. Uitgangspunt in deze cao is het zogenoemde loonverhoudingsvoorschrift. Dit betekent dat het loon en de vergoedingen die jij als payrollkracht ontvangt, gelijk zijn aan het loon en de vergoedingen die je zou ontvangen als je een dienstverband bij de opdrachtgever van Aeres Agree zou hebben.

Uitbetaling

Wij betalen 4 wekelijks (op donderdag) de salarissen uit. Voor vragen over de uitbetaling kun je terecht bij onze backoffice via telefoonnummer 0321-387974.
Klik hier voor een overzicht van de uitbetalingsdata.

Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?