Christiaan Hiemstra

Consultant Food locatie: Wageningen
c.hiemstra@aeres.nl 0657130256 Christiaan Hiemstra

Mijn naam is Christiaan Hiemstra, ben 29 jaar oud en woon nu bijna 3 jaar in Ede. Ik ben geboren en getogen in Arnhem in de mooie Veluwe!

Van jongs af aan heb ik al een passie voor koken en voeding. Op het vmbo kookte ik al regelmatig voor de ouderen in het lokale verzorgingstehuis. Dit vond ik zo leuk dat ik vervolgens op het mbo een koksopleiding heb doorlopen. Na de koksopleiding heb ik besloten de overstap te maken naar de food. Dit heb ik gedaan d.m.v. de opleiding kwaliteitscoördinator op het oude-Helicon (naast de HAS) in Den Bosch. Na het behalen van mijn mbo studies heb ik een half jaartje ervaring mogen opdoen in een QA-rol bij een zuivelhandelaar in Deurne. Hier heb ik gewerkt aan een IFS-certificering. Omdat ik de ‘kriebel’ van het studeren niet kon weerstaan ben ik in 2017 opnieuw begonnen aan een studie. Dit keer een hbo-bachelor op de HAN in de Food & Business. Sinds januari 2022 heb ik mijn bachelor-diploma behaald met een major in productontwikkeling.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, te racefietsen en te socializen. Familie en vrienden zijn voor mij erg belangrijk.
Ik kijk er naar uit om in de rol van junior consultant Food bij Aeres Agree aan de slag te gaan en jullie allemaal wat beter te leren kennen. Wil je meer over mij weten? Voel je dan vrij om mij te bellen, te appen of mij gewoon even aan te spreken

Actieve vacatures:

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR