Leonie Heutinck

Consultant Groene ruimte en milieu locatie: Velp
l.heutinck@aeres.nl 0653782070 Leonie Heutinck
Leonie  Heutinck
Als enthousiast, betrokken persoon draag ik graag mijn steentje bij aan een prettige werk- en leefomgeving voor mens en natuur. Destijds viel mijn keus op de hbo-opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Van Hall Larenstein. Alles kwam samen: een aangename studieomgeving, oog voor de student en mensen met dezelfde passie.
Door ruim tien jaar werkervaring in diverse functies en organisaties kreeg ik een brede kijk op het groene en milieukundige vakgebied. Daarnaast werk ik als gastdocent op Hogeschool Van Hall Larenstein, bij de opleidingen Tuin- en landschapsinrichting & Management van de leefomgeving. Ook geef ik sollicitatietrainingen aan studenten, zowel op Hogeschool Van Hall Larenstein als op het Yuverta mbo.
Mijn switch naar de functie consultant Groene ruimte en milieu bij Aeres Agree werd met zowel verwondering als herkenning ontvangen. Als consultant ga ik met collega’s de uitdaging aan om vraag en aanbod met elkaar te matchen, waardoor kandidaten én opdrachtgevers elkaar versterken en voor elkaar van meerwaarde zijn. 
 

Actieve vacatures:

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR