Inloggen

Vind de baan die bij jou past

Interview Gerrard Meihuizen

Interview Gerrard Meihuizen

Gerrard Meihuizen
Quality Supervisor bij Aviko-Rixona

“Het kwaliteitshandboek is niet langer het feestje van de kwaliteitsdienst.”

Elke 45 minuten wordt bij het bedrijf Aviko-Rixona in het Groningse Warffum een vrachtwagen vol aardappelen gelost. Dat leidt tot zo’n 350.000 ton verwerkte aardappelen per jaar. Gerrard Meihuizen werd er vorig jaar aangenomen om de kwaliteit naar een hoger plan te brengen. Meihuizen heeft veel ervaring in de levensmiddelentechnologie en heeft zich gespecialiseerd in kwaliteitsverbetering. Hij studeerde biotechnologie en levensmiddelentechnologie aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden en werkte onder meer bij Ten Kate Vetten en Eiwitten BV in Ter Apelkanaal en bij Continental Candy Industry (CCI) in Drachten.

Lees hier de ervaring van Gerrard Meihuizen


Nieuws
115 bekeken | 0 reacties
232 bekeken | 0 reacties
325 bekeken | 0 reacties
Meer nieuws