Talent voor groei
Op zoek naar een baan?
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Onze consultants komen uit de sector
  • Schakel tussen opleiding en arbeidsmarkt

Zoek in onze vacatures

Vacatures zoeken
Interne vacatures Spotlight vacatures
Job Alert
Via de knop hieronder kan je een Job Search Agent aanmaken. Op deze manier ontvang je nieuwe vacatures binnen jouw gewenste sector automatisch per e-mail en blijf je op de hoogte van het actuele vacatureaanbod van Aeres Agree.
Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR
Twitter
Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Alle nieuwsberichten
Mark Schermer

Head of Marketing Flowers Europe bij Syngenta

‘Andere culturen vergroten je blikveld’

Twee dagen per week zit Mark Schermer (42) in Duitsland; twee dagen in Enkhuizen, en geregeld komt hij voor zijn nieuwe job in de VS, Scandinavië en Zuid-Europa. Aan diversiteit geen gebrek, als Head of Marketing Europe bij het internationale bedrijf Syngenta. Het concern met ruim 28.000
medewerkers in meer dan negentig landen heeft één gezamenlijk doel: Bringing plant potential to life. Kernactiviteit van Syngenta is het ontwikkelen van (nieuwe) zaden en gewasbeschermingsmiddelen om daarmee telers te helpen hun opbrengsten en productiviteit te verhogen. 
Lees hier de ervaring van Mark Schermer

 

Josien Dikken

‘Veel kennis en gedrevenheid bij Exlan’

De melkveehouderij kent weinig geheimen voor Josien Dikken (24). Geboren en getogen op het veehouderijbedrijf van haar ouders is ze sinds jaar en dag nauw betrokken bij de sector. De keuze voor een baan binnen deze sector stond hierdoor al vroeg vast.
Na het Groenhorst College in Emmeloord studeerde Josien aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden, met als specialisatie Melkveehouderij. Ze bleef na haar studie werken bij haar laatste stagebedrijf, Farmservice Herman de Haan in Genemuiden. ,,Dat was een mooie opstap, maar ik kon er niet verder groeien”, vertelt ze.

Lees hier de ervaring van Josien Dikken

Patrick Vonk

,,Als je een team bent, haal je het beste in elkaar naar boven.”

De bakkerswereld kent geen geheimen voor Patrick Vonk (34) uit het Brabantse Sint Anthonis. Hij groeide er in op en schoolde zich tot All round Brood en Banketbakker en Manager Bakkersbedrijf aan de Vakschool Wageningen. In 2006 ging hij aan de slag bij Koninklijke Peijnenburg, producent van ontbijtkoeken. Vervolgens was Patrick een paar jaar bakker bij twee ambachtelijke bakkerijen, waarna hij terugkwam bij Peijnenburg. Dit keer als coördinator van de bakkerij. ,,Ik heb het hier altijd prima naar mijn zin gehad”, vertelt Patrick. ,,Toen ik op een gegeven moment niet meer hogerop kon, dacht ik: misschien wordt het tijd om verder te kijken.”

Lees hier de ervaring van Patrick Vonk

Koen Verseveldt

‘Als ik er geen lol aan beleef, haak ik snel af’ 

Hij is niet iemand met doorsnee hobby’s, die genoegen neemt met de middenmoot of voor de makkelijke weg gaat. Nee, Koen Verseveldt (21) uit Tilburg doet alles voor de volle 150 procent. Hij maakte van een niet voor de hand liggende hobby in no-time een eigen bedrijfje en groeit van 12-jarig hulpje bij de Reddingsbrigade door naar teamleider en trainer op diverse stranden. 'Op mijn zestiende kocht ik op een rommelmarkt een paar oude mechanische horloges. In de loop der jaren heb ik mijzelf aangeleerd hoe ik deze antieke horloges kon repareren'.

 Lees de ervaring van Koen Verseveldt

Marije de Vries

Ik kon altijd bellen, het maakte niet uit wanneer.

‘Dat ik mijn eigen zaakjes mag regelen en veel contact heb met melkveehouders, zijn de leukste aspecten van mijn baan als aankomend allround vertegenwoordiger bij CRV. Ik kan al mijn energie kwijt in de adviserende gesprekken omtrent fokkerij. Precies hetgeen waar ik me tijdens mijn studie aan Van Hall Larenstein op heb gericht’, vertelt Marije de Vries uit Workum enthousiast.

Lees de ervaring van Marije de Vries

Marijn Weldam

‘Geweldig dat iemand nog echt de tijd voor je neemt’

Van chefkok in een hectische keuken naar ploegleider in een internationaal champignonbedrijf; Raakvlakken zijn er enigszins in voedsel en stressbestendigheid, wat meer in leiding geven, maar daarmee houden de overeenkomsten zo’n beetje wel op. ‘Met mijn opleiding en werkervaring lijkt dit in eerste instantie niet meteen een logische stap; toch komen er veel vaardigheden uit mijn loopbaan heel goed van pas’, licht Marijn Weldam (28) uit Den Bosch zijn nieuwe baan toe. Begin juli startte hij bij Prochamp in Velddriel als ploegleider in het productiebedrijf waar champignons worden geconserveerd.

Lees de ervaring van Marijn Weldam

Guido Slegers

Ik kan mijn creativiteit helemaal kwijt

Vlees. Valt er nog iets te vernieuwen en te ontwikkelen aan een product dat er altijd al is geweest? ‘Meer dan genoeg’, kan Guido Slegers (31) uit Almere inmiddels zeggen. ‘Maar voor mijn kennismaking met het vleesvak dacht ik nog; wat kun je daar nog aan ontwikkelen. Runderen en varkens zijn al sinds jaar en dag hetzelfde, nieuw vlees kun je niet meer uitvinden. Maar dat ligt toch even anders, want de mogelijkheden voor verbetering en vernieuwing blijken legio. Denk bijvoorbeeld aan smaak, functie, houdbaarheid, kleur en samenstelling. Daaruit is mijn enthousiasme voor vlees ontstaan.’

Lees de ervaring van Guido Slegers

Onze opdrachtgevers:
Aeres Agree gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?