Talent voor groei
Op zoek naar een baan?
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Onze consultants komen uit de sector 
  • Schakel tussen opleiding en arbeidsmarkt

Over ons

Regisseur van duurzaam vakmanschap

Aeres Agree is dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofoodsector. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: wij zijn de strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein.

Altijd de beste mensen in huis
Aeres Agree heeft een groot landelijk netwerk en diepgaande, specialistische kennis. Al onze consultants komen uit de sector. Daardoor weten wij vakmanschap en talent te onderscheiden en te binden aan onze opdrachtgevers. Met onze diensten zorgen we ervoor dat u zich als opdrachtgever flexibel kunt bewegen in de markt en altijd de juiste capaciteit en kennis in huis heeft.

Duurzame inzetbaarheid als doel
Wij zijn de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt door als inhousepartner bij de hogescholen als eerste toegang te hebben tot talent. En door verder te gaan dan hen alleen te plaatsen. Zo bieden wij samen met onze partners coachingtrajecten aan om professionals verder te ontwikkelen. Want duurzame inzetbaarheid is ons doel.

Bouwen aan langdurige relaties
Wij streven dan ook naar een langdurige relatie met zowel onze professionals als onze opdrachtgevers. Dat past bij onze rol als regisseur van duurzaam vakmanschap. Vanuit vakmanschap leggen wij de basis voor een verantwoorde groei, levenslange inzetbaarheid en een gestage ontwikkeling van de groene sector.

René Hutten, directeur: "Talent ontwikkeling als motor voor groei en ontwikkeling van de (aankomende) professionals en bedrijven. Wij geloven in continu ontwikkelen van kennis en kunde die niet stopt na de opleiding maar doorgaat tijdens het werk. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Bedrijven moeten hierop reageren door steeds sneller en flexibeler te kunnen meebewegen met klanten en concurrenten. Dit betekent dat ook hun personeelsbestand flexibel en snel inzetbaar moet zijn.”