Wij bieden diverse oplossingen als het gaat om aanname van personeel, of het nu gaat om tijdelijk of vast. Je kunt bij ons terecht voor onderstaande diensten: 

Werving & Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat voor jouw vacature, waarbij je de door ons geworven medewerker direct een rechtstreeks dienstverband bij jouw organisatie biedt. Aeres Agree ontvangt een vooraf overeengekomen bemiddelingsfee op basis van de geleverde dienst.  

Uitzenden

Uitzenden biedt optimale flexibiliteit en kan ingezet worden voor tijdelijke projecten, vervanging bij ziekte, maar ook voorafgaand aan een dienstverband bij de opdrachtgever zelf. Je hoeft geen tijd en energie te steken in de sollicitatieprocedure, wij regelen voor jou de meest geschikte kandidaat. De werkgeversverplichtingen liggen bij Aeres Agree.

Detacheren

Zoek je een flexibele oplossing met meer continuïteit en zekerheid? Dan biedt detachering de oplossing. Detacheren wordt veelal ingezet bij tijdelijke, vaak langer durende projecten en voorafgaand aan een dienstverband bij de opdrachtgever zelf. In overleg wordt de gewenste contractperiode vastgesteld. De werkgeversverplichtingen liggen bij Aeres Agree.

The Bridge persoonlijkheidstest

Aeres Agree heeft de mogelijkheid om ‘The Bridge Personality’ (persoonlijkheidstest) in te zetten. Dit is een betrouwbare en valide test, waarmee we meer inzicht krijgen in de persoonlijkheid en de competenties van een kandidaat. The Bridge is gebaseerd op zowel de Big Five als de 16 Jung types en meet het potentieel op de acht meest gebruikte competenties in het bedrijfsleven.

Wil je meer informatie over de diensten of over de inzet van de test, neem dan contact op met een van onze consultants.

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR