Kandidaten vertellen

Mariëlle Sol

"Het gaf mij veel rust dat iemand met mij meedacht"

Hanna Elsinga

"Ga iets doen waar je enthousiast van wordt"

Lisa Waverijn

"Laat zien wat je in je mars hebt; pak taken proactief op en 'own' deze als jouw projectje"

Jinke Brouwer

"Ik adviseer jullie bij het zoeken van een (andere) baan, neem de tijd en vraag Aeres Agree je hierbij te ondersteunen!"

Het zoeken van een passende baan na mijn studie vond ik lastig, omdat ik niet goed wist welke werkzaamheden bij mij passen en wat ik leuk vind om te doen. Een vriendin van mij attendeerde mij op Aeres Agree.

Pauline Clauss

"Het is belangrijk om te weten wat je sterke punten zijn en hoe je extra waarde kunt toevoegen aan een bedrijf."

Ik kwam Aeres Agree tegen nadat ik naar Nederland was verhuisd om een food gerelateerde baan te vinden. Ik volgde en vond het bedrijf via LinkedIn. Ondanks mijn wankele Nederlands, had ik een leuk gesprek met Judith. Ook daarna bleef ze erg geduldig en ondersteunend tijdens het hele wervingsproces.

Sanne van Dam

"Binnen een maand kon ik al aan de slag en werk hier met veel plezier."

Na het afronden van mijn bloemschikopleiding miste ik de uitdaging binnen het werkveld. Ik heb daarom besloten om verder te studeren aan het Van Hall Larenstein in Leeuwarden en heb daar de studie Agrarische bedrijfskunde gevolgd. Tijdens mijn studie kwam ik meerdere malen in contact met Aeres Agree. Door het eerdere contact met Aeres Agree was de link snel gelegd toen ik na mijn opleiding op zoek ging naar een baan.

Hilde Goedegebuure

Foto Hilde Goedegebuure

"Wees niet bang voor een afwijzing en ga ervoor."

Martijn van Ittersum

"De persoonlijke aandacht heeft mij goed geholpen bij het vinden van een functie die echt bij mij past."

Laura Haarman

“Een kop koffie met iemand van Aeres Agree kan ik iedereen aanbevelen."

Eefke van der Zwalum

foto Eefke van der Zwalum

"Door het gesprek met Aeres Agree heb ik een prachtige functie."

Na haar studie Dier- en Veehouderij aan de HAS Hogeschool heeft Eefke al een aantal jaren werkervaring opgedaan in de agrarische sector. Bij het oriënteren op een nieuwe functie kwam ze met ons in gesprek. Na een persoonlijke kennismaking is gesproken over verschillende vacatures om te zoeken naar de juiste match. Uiteindelijk heeft Eefke een functie en werkgever gevonden die bij haar passen!

Wiebe Freriks

"Je bent géén nummertje die op de grote stapel terecht komt."

Als bijna afgestudeerde Tuin- en Landschapsinrichter op het Van Hall Larenstein, liep Wiebe Freriks vorig jaar spontaan binnen bij het kantoor van Aeres Agree locatie Velp. Hij kwam hier in gesprek met Leonie, dit leverde Wiebe een hele mooie baan op bij Green m2, een kwalitatief hoogwaardig bedrijf in de groensector met veel kansen en doorgroeimogelijkheden.

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR