Koe voerrek

"De persoonlijke aandacht heeft mij goed geholpen bij het vinden van een functie die echt bij mij past."

Martijn van Ittersum, Farmel

Martijn van Ittersum

Nadat ik mijn opleiding Agrarische bedrijfskunde aan de Aeres hogeschool in Dronten heb gevolgd ben ik op zoek gegaan naar mijn eerste baan. Ik kwam op de site van Aeres Agree terecht en heb gereageerd op een functie die mij aansprak, op die manier ben ik in contact gekomen met een consultant van Aeres Agree. Tijdens het intakegesprek kreeg ik een duidelijk beeld welke functies bij mij passen. De persoonlijke aandacht heeft mij goed geholpen bij het vinden van een functie die echt bij mij past. Daardoor zou ik Aeres Agree aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een baan in de agrarische sector.

Door het grote netwerk van Aeres Agree ben ik bij Farmel in Emmeloord terecht gekomen, daar werk ik sindsdien met veel plezier. Het is een jong en groeiend bedrijf met veel flexibiliteit, mede daardoor is het werk uitdagend en is geen dag hetzelfde.

Sinds de coronacrisis is er ook op de agrarische arbeidsmarkt veel veranderd, zo zie je dat het moeilijker is om voldoende personeel te vinden voor werk in kassen of op het land. Mijn idee is dat de automatisering hierdoor nog sneller zal doorzetten. Waar banen in de primaire sector verdwijnen zullen ook weer banen terugkomen om deze automatisering mogelijk te maken, dit biedt een kans voor hoger geschoold personeel!

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR