Ons verhaal

Talenten aan een passende baan helpen in de groene sector, dat is waar wij voor staan. Zowel jonge talenten als ervaren professionals kunnen bij ons terecht voor hun carrièrestap. Onze consultants en recruiters hebben een achtergrond in de sector. Daardoor weten zij vakmanschap en talent te onderscheiden en te verbinden met onze opdrachtgevers.

Yvonne de Jong, directeur

Over Aeres Agree

We maken als Aeres Agree onderdeel uit van Aeres, een groene kennisinstelling met onderwijs, onderzoek en commerciële activiteiten als kerntaken. Aeres laat talent groeien voor de wereld van morgen. 

Aeres Agree (voormalig Agrojobs) biedt sinds 1998 arbeidsbemiddeling aan in de sectoren waarin de groene hogescholen actief zijn: food, agribusiness, groene ruimte & milieu en groen onderwijs.  

Wij werken nauw samen met alle groene hogescholen, zijn daarmee de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Onze medewerkers helpen studenten met de oriëntatie op de arbeidsmarkt, tijdens en na de studie. Wij verbinden talent aan werkgevers en gaan daarin voor duurzame relaties met onze professionals en opdrachtgevers. Dit maakt dat wij niet alleen starters bemiddelen naar hun eerste baan, maar ook ervaren professionals helpen aan hun vervolgstap in hun carrière. 

Wij bieden uitgebreide dienstverlening middels werving en selectie, uitzenden of detacheren. Met onze diensten zorgen we ervoor dat werkgevers flexibel kunnen bewegen in de markt en altijd de juiste kennis en capaciteit in huis hebben. 

Daarom kies je voor Aeres Agree

Kennis en netwerk in de groene sector 

Aeres Agree heeft een groot landelijk netwerk en diepgaande, specialistische kennis in het groene domein. Onze consultants hebben een achtergrond in de sector. Daardoor weten zij vakmanschap en talent te onderscheiden en te verbinden aan onze opdrachtgevers.

Landelijke dekking met regionale focus

Door onze samenwerkingen met alle groene hogescholen en de WUR zitten we dicht bij de bron, het talent voor de toekomst. Als bemiddelaar verbinden wij talent aan werkgevers in de groene sector. Wij werken in alle regio's, hebben daarmee landelijke dekking en beschikken over een uitgebreid netwerk. 

Compleet dienstenpakket onder een dak

Aeres Agree biedt arbeidsbemiddeling aan in de sectoren waarin de agrarische hogescholen actief zijn: food, agribusiness, groene ruimte & milieu en groen onderwijs. Dit doen we al bijna 25 jaar. Aeres Hogeschool Dronten is een belangrijke bron van talent. Maar we werken ook samen met de andere agrarische hogescholen in Nederland en met de Wageningen Universiteit. Onze vestigingen bevinden zich in of vlakbij de agrarische hogescholen en de Wageningen Universiteit.

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR