Ons verhaal

Meedenken met talent

Talenten aan een passende baan helpen in de groene sector, dat is waar wij voor staan. Zowel jonge talenten als ervaren professionals kunnen bij ons terecht voor hun carrièrestap. Onze consultants en recruiters hebben een achtergrond in de sector. Daardoor weten zij vakmanschap en talent te onderscheiden en te verbinden met onze opdrachtgevers.

Daarom kies je voor Aeres Agree

Kennis en netwerk in de groene sector 

Aeres Agree heeft een groot landelijk netwerk en diepgaande, specialistische kennis in het groene domein. Onze consultants hebben een achtergrond in de sector. Daardoor weten zij vakmanschap en talent te onderscheiden en te verbinden aan onze opdrachtgevers.

Landelijke dekking met regionale focus

Door onze samenwerkingen met alle groene hogescholen en de WUR zitten we dicht bij de bron, het talent voor de toekomst. Als bemiddelaar verbinden wij talent aan werkgevers in de groene sector. Wij werken in alle regio's, hebben daarmee landelijke dekking en beschikken over een uitgebreid netwerk. 

Compleet dienstenpakket onder een dak

Aeres Agree biedt arbeidsbemiddeling aan in de sectoren waarin de agrarische hogescholen actief zijn: food, agribusiness, groene ruimte & milieu en groen onderwijs. Dit doen we al bijna 25 jaar. Aeres Hogeschool Dronten is een belangrijke bron van talent. Maar we werken ook samen met de andere agrarische hogescholen in Nederland en met de Wageningen Universiteit. Onze vestigingen bevinden zich in of vlakbij de agrarische hogescholen en de Wageningen Universiteit.

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR