Johan Schotanus

Consultant Groene ruimte en milieu locatie: Velp
j.schotanus@aeres.nl 0622609294 Johan Schotanus

Na heel wat jaren in de muziekindustrie en fair trade wereld te hebben gewerkt ben ik alweer een tijd geleden teruggegaan naar mijn 'roots' in de groene ruimte.

Ik ben opgeleid als werkvoorbereider/uitvoerende in de groene ruimte en gaandeweg merkte ik steeds meer dat ik een verbinder ben en een advies/consultant functie heel goed bij mij past.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de groene ruimte als accountmanager bij een toeleverancier voor gemeenten, groenbedrijven en landgoederen. Daarin is het fijn om opdrachtgevers te ontzorgen met een goed advies en dat is ook het mooie van mijn functie bij Aeres Agree: vraag en aanbod bij elkaar brengen en om te zorgen voor de juiste match.

Momenteel zitten we in een transitie hoe we omgaan met de publieke ruimte en daar kunnen onze kandidaten en opdrachtgevers een belangrijke rol in spelen om dit groener en duurzamer in te gaan richten. Daarin wil ik graag als consultant zorgen voor een goede match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Ik ben een goede gesprekspartner om mee te sparren wat je zoekt als kandidaat en als opdrachtgever. Door mijn kennis van de groene ruimte denk ik pro-actief mee en ga voor de samenwerking voor de lange termijn.

Het groen heb ik nog steeds in mijn vingers en werk daarom graag in mijn eigen tuin als ontspanning en bezoek graag ook een goed concert of theater productie.

Actieve vacatures:

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR