Food en Agri Carrieredag 2023, wij zijn erbij!

Date
Op 1 december is het weer zover: de Food en Agri Carrièredag in Cuijk. Dit evenement is een belangrijk ontmoetingspunt voor professionals, studenten en bedrijven in de voedsel- en landbouwsector. Aeres Agree is een van de bedrijven die dit jaar aanwezig is. Maar waarom is Aeres Agree precies aanwezig op dit evenement? In dit artikel gaan we dieper in op de redenen waarom Aeres Agree niet mag ontbreken op de Food en Agri Carrièredag op 1 december.
Expertise in de Food en Agri-sector
Aeres Agree is het gespecialiseerde recruitmentbureau in de groene sector, met een sterke focus op onder andere de voedsel- en landbouwsector. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van deze sector, begrijpt Aeres Agree als geen ander wat er speelt. Door aanwezig te zijn op de Food en Agri Carrièredag, kan het team van Aeres Agree deze expertise delen met zowel studenten als professionals die geïnteresseerd zijn in carrièremogelijkheden in de food- en agribusiness.

Carrièrekansen en advies
De Food en Agri Carrièredag biedt een unieke gelegenheid voor Aeres Agree om direct in contact te komen met talentvolle studenten die op zoek zijn naar een nieuwe baan in de groene sector. Door aanwezig te zijn, kan Aeres Agree niet alleen vacatures aanbieden, maar ook waardevol carrièreadvies geven aan de bezoekers. Of je nu aan het begin van je Carrière staat of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, Aeres Agree heeft de kennis en connecties om je verder te helpen.

Netwerken en partnerships
De Food en Agri Carrièredag is meer dan alleen een plek om potentiële werknemers te ontmoeten. Het is ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken en waardevolle zakelijke relaties op te bouwen. Aeres Agree begrijpt het belang van het opbouwen van sterke banden binnen de groene sector. Aeres Agree werkt daarom samen om de groei en ontwikkeling van zowel studenten als bedrijven in de food- en agribusiness te stimuleren.

Bijdragen aan de sector
Door aanwezig te zijn op de Food en Agri Carrièredag kan Aeres Agree bijdragen aan de ontwikkeling van de food en agribusiness door talent met hun expertise te verbinden aan de juiste werkgevers.

Als je geïnteresseerd bent in een carrière of opzoek bent naar zeer geschikt personeel in de food- en agribusiness, is een bezoek aan de stand van Aeres Agree op de Food en Agri Carrièredag een must. Het is de plek waar jouw toekomst in deze boeiende sector kan beginnen.

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR