partnerships

Partnerships: groene hogescholen en WUR

We hebben partnerships met alle groene hogescholen en de WUR en daardoor zitten we dicht op de talenten. We zijn de schakel tussen groen onderwijs en arbeidsmarkt.

De studenten zijn al vroeg tijdens hun studie bij ons in beeld. Onze consultants en recruiters verzorgen gastcolleges en trainingen en zijn betrokken bij de begeleiding en eindgesprekken van studenten.

Naast de groene hogescholen en de WUR zijn wij onderdeel van de community in de Jamfabriek in Den Bosch en werken wij samen met Unipartners en Foodvalley.

''Door trainingen op hogescholen en universiteiten te geven leren wij studenten kennen. Wij vertellen studenten meer over LinkedIn en personal branding, hier zijn studenten heel blij mee. Dat maakt ons werk écht leuk!''

Kim van den Heuij, Recruiter

Aeres Agree is onderdeel van Aeres

Aeres Agree is onderdeel van de enige groene kennisinstelling in Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële kennisintensieve dienstverlening aanbiedt op alle niveaus. Van praktijkonderwijs, vmbo, mbo en hbo, tot trainingen voor professionals en hulp bij personeelsvraagstukken. Het motto van Aeres is niet voor niks “Ondernemen is kansen zien en grijpen”.
 

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR