Verhalen van medewerkers

Maureen Joolink

Wat is het leukste aan jouw werk?
"Het leukste aan werken bij Aeres Agree vind ik de vrijheid en afwisseling. Hier ben je niet zomaar een schakel in het systeem; je krijgt de ruimte om eigen ideeën in te brengen en te doen waar jij blij van wordt. De ene dag zet je een toffe post in elkaar voor onze sociale media, terwijl je de volgende dag voor de klas staat tijdens een gastles. En het allerbeste? Als jouw inspanningen vruchten afwerpen en je mensen aan banen helpt waar ze écht gelukkig van worden."

Wat maakt jouw werk bijzonder?
"Wat mijn werk bijzonder maakt, is dat ondanks dat we verspreid zijn over vier verschillende kantoren, we één gezellig en hecht team vormen. We weten elkaar goed te vinden, en vooral op teamdagen is het altijd erg gezellig. Als je bedenkt dat je meer tijd doorbrengt met je collega's dan met je beste vrienden, dan is een goede werksfeer van onschatbare waarde. En gelukkig zit dat zeker goed bij Aeres Agree!"

Wandert Mulder

Waar krijg je energie van in jouw werk?
"De arbeidsmarkt binnen de foodsector is booming. Er zijn veel vacatures en bedrijven staan te springen om goede technologen. De uitdaging is om de juiste mensen te vinden voor onze opdrachtgevers en wanneer dat weer lukt geeft dat energie. De organisatie kan weer verder en de kandidaat heeft een leuke baan!"

Wat maakt jouw werk bijzonder?
"Pas-afgestudeerden weten ons te vinden en kunnen we vaak helpen aan hun eerste baan binnen de voedingsmiddelensector. Door het persoonlijke contact kunnen we ze vaak na de eerste baan helpen aan de vervolgstap in hun carrière. Sommige kandidaten hebben al 3 of 4 keer via Aeres Agree de volgende uitdaging gevonden. Dat maakt het werken bij Aeres Agree uniek!''

Luc van Heumen

Luc van Heumen
Wat is het leukste aan jouw werk?
"Het helpen van talenten bij het vinden van een (nieuwe)baan en het verbinden van talent met onze opdrachtgever. Bij Aeres Agree kan ik bijdragen aan de ontwikkeling en groei van mensen én bedrijven. Dat is waar ik vrolijk van wordt!"

Wat maakt jouw werk bijzonder?
"De fijne samenwerking met collega's zorgt voor gezelligheid én succes. Door samen te werken met ons netwerk, onze opdrachtgevers, talenten én collega's heb ik echt het gevoel impact te hebben op de arbeidsmarkt."

Remy Baeten

Waar krijg je energie van in jouw werk?
''Het leukste aan mijn werk is het maken van de beste match voor zowel kandidaat als werkgever door slim te werken. Maar dat kan alleen door de fijne en waardevolle samenwerking met mijn collega's!''

 

 

Wat maakt jouw werk bijzonder?
''Waar ik over vertel is bijvoorbeeld onze masterclass bij Gremio Unio (student vereniging van de HAS). Het enthousiasme van de studenten op het moment dat ze met een persoonlijkheidsprofilering bezig zijn. Precies dat geeft mij écht energie!"

Martine ten Cate

Waar krijg je energie van in jouw werk?
''Het contact dat ik heb met collega’s, medewerkers en klanten geeft mij veel energie. Als backoffice vormen wij een belangrijke schakel tussen deze drie. Om die samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen, daar haal ik veel voldoening uit.''

 

Wat maakt jouw werk bijzonder?
''Dat is de teamdag die wij hadden afgelopen september. We waren die dag met het hele team bij elkaar, dat is iets dat niet vaak voorkomt. En daarom was het des te leuker. We hadden het over de doelen die we als team willen bereiken. Als afsluiter gingen we samen koken, eten & drinken, drie van mijn favoriete bezigheden. Al met al een dag waar ik met veel plezier op terugkijk.''

''Werken bij Aeres Agree betekent dat je pas-afgestudeerden voorbereidt met de eerste stappen op de arbeidsmarkt!''

Judith van Raaij, Consultant Agribusiness

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR