Koe voerrek

Door het gesprek met Aeres Agree heb ik een prachtige functie

Eefke van der Zwalum, Semex Holland

foto Eefke van der Zwalum

Eind 2019 ben ik gaan oriƫnteren op een nieuwe functie binnen de dier- en veehouderijsector. Gezien de expertise van Aeres Agree in de agrarische sector, was het een logische keuze om met hen nader kennis te maken. Tijdens deze kennismaking kwam naar voren dat zij zeer betrokken zijn bij zowel de werkgever als de sollicitanten. Aeres Agree is gevestigd door heel Nederland en de consultants en recruiters hebben kennis van de sector.

Aan mijn contact met Aeres Agree heb ik een prachtige functie overgehouden bij Semex Holland, waaruit ik enorm veel voldoening haal. Aeres Agree heeft aandacht voor zowel de wensen en behoeften van de opdrachtgever als van de sollicitant. De begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure was goed en ook naderhand werd er contact met mij opgenomen om te vragen hoe het ging in mijn nieuwe functie.

Aeres Agree heeft een ruim en breed aanbod van vacatures, waardoor er vast een geschikte functie voor je tussen zit. Door met hen in gesprek te gaan, kunnen ze je goede tips geven voor het solliciteren. Dit kan je een hele verrassende blik geven op je huidige kwaliteiten en kennis. Wat betreft het sollicitatieproces: onderschat jezelf vooral niet en verkoop jezelf. Je hebt meer in je mars dan je denkt!

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR