Remy Baeten

Principal recruiter Food en Groene ruimte en milieu locatie: Den Bosch
r.baeten@aeres.nl 0653290167 Remy Baeten
Remy Baeten
Een stevige ‘drive’ en enthousiasme met oprechte interesse en betrokkenheid. Zo leer je mij kennen. Bij Aeres Agree werk ik in een team met 4 fantastische recruiters. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het 'vinden en gevonden worden' van en door de doelgroepen in de sectoren food, agribusiness, groene ruimte & milieu en groen onderwijs.

Recruitment is mijn passie, al bijna 10 jaar. Ik ben opgeleid in Human Resource Management, wat goed aansluit bij mijn interesse in mensen en werk. Ik ben nieuwsgierig van aard, vooral als het gaat om slimme recruitmentsystemen en digitale vernieuwing. Bovenal ben ik nieuwsgierig naar mensen, wat hen motiveert en wat ze kunnen bereiken.Communicatief en vernieuwend, dit zijn twee eigenschappen die bij mij van nature aanwezig zijn. Mijn communicatieve kwaliteiten gebruik ik onder meer in gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers, waarbij ik waarde hecht aan open en directe communicatie.

Naast mijn werk ben ik erg geïnteresseerd in vernieuwing en vooruitgang van de ruimtevaart. Ik laat mij dan ook graag inspireren door Elon Musk: The first step is to establish that something is possible; then probability will occur.

Actieve vacatures:

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR